ACTIE! SRNS Night Repair + gratis recovery Cream

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪90‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Een krachtig all-round anti-ageing gamma dat zorgt voor versteviging, rimpelvermindering, revitalisering, verbeterde pigmentatie en hydratatie. Timexpert SRNS bevat tot 60% actieve ingrediënten om de huid overdag en 's nachts te beschermen en te herstellen. 

Productinformatie

Intensive recovery cream
Een rijke, zachte crème die een boost geeft aan de rijpere huid en deze overdag beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf
De huid wordt intensief versterkt tegen agressies die huidveroudering veroorzaken
Verouderingsverschijnselen (bijv. rimpels, slappe huid te weinig glans, extreme droogheid) vervagen

Night Repair Booster:
De 4de generatie van ons allerbeste serum bevat een innovatief actief ingrediënt dat het absorptievermorgen van de huid met een factor 8 verhoogt waardoor het serum dieper doordringt. Ideaal voor elk huidtype en elke leeftijd. Een jongere huid in slechts 7 dagen.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

50 ML

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Ingredienten:
Zink Glycine – Dit bekroonde complex versterkt de weerstand van de huid tegen omgevingsstress door celbeschadiging te neutraliseren.

Hyaluronzuur – Hooggewicht hyaluronzuur is gevormd uit grote moleculen en werkt op de oppervlaktelagen van de huid om de opperhuid te rehydrateren, waterverlies te reguleren en de huid te beschermen tegen agressie van buitenaf.