Actie’s en aanbiedingen

Naast de reguliere behandelingen die het gehele jaar door te boeken zijn biedt ZENZIVA ook regelmatig seizoensgebonden actie’s aan. Deze worden op deze pagina bekend gemaakt, evenals op de socials zoals Instagram en Facebook


Cadeau-idee Valentijnsdag, 14 Februari

Wil jij dit jaar indruk maken op jouw geliefde? Deze deze warme massageolie in kaars vorm kun je de plank absoluut niet mis slaan!

Geef elkaar een heerlijke massage en unieke ervaring in 1. Deze kaarsen smelten na het aansteken in een heerlijk geurende olie welke zich perfect verleent om mee te masseren.

Door de heerlijke geuren die vrijkomen kun je echt even helemaal wegdromen…
Een duo set massagekaarsen  € 35,-

🅽🅴🆆 - 🅽🅴🆆 - 🅽🅴🆆
ZENZIVA is verhuisd! 

Donderdag 7 december gaan wij van start vanaf onze nieuwe locatie: Industrieweg 20 A te Wormerveer.


Wegens uitbreiding is ZENZIVA verhuisd!

Wij hebben een ruime, rustige en fijne nieuwe plek gevonden om te werken en om behandeld te worden!
De laatste puntjes zijn op de i gezet en donderdag 7 December staat de agenda volgeboekt met behandelingen. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en gaan er weer met een flinke dosis energie tegenaan!

We hopen iedereen graag terug te zien op ons nieuwe adres:
INDUSTRIEWEG 20 A in WORMERVEER
Ingang van Centraal Exclusief, ZENZIVA zit op de eerste etage.ℍ𝔼ℕℕ𝔸 𝔹ℝ𝕆𝕎𝕊 𝔹𝕀𝕁 ℤ𝔼ℕℤ𝕀𝕍𝔸


Ga voor die mooie 𝙫𝙤𝙡𝙡𝙚 𝙬𝙚𝙣𝙠𝙗𝙧𝙖𝙪𝙬𝙚𝙣 of kies voor een 𝕆𝕄𝔹ℝ𝔼 𝕃𝕆𝕆𝕂!

Henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht en voor langere duur geverfd. In tegenstelling tot verven kleurt zowel de haren als de huid, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren. De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Perfect Brow Henna is tevens dierproef-vrij en vrij van parabenen. De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Wat kost verven, epileren / harsen oftewel het volledig shapen van de wenkbrauwen?

€ 33,50